mandag den 23. januar 2012

Quick update + bestilling af kjole?!

Hi guys.

Nu er det efterhånden lang tid siden jeg sidst har skrevet noget.
Mit liv er gået lidt i stå, da jeg stadigvæk står som arbejdsløs og derfor har været tvunget til at søge kontanthjælp selvom jeg allerhelst var fri.
Lige for tiden er jeg i aktivering, hvor hele vores dag handler om at sidde foran computeren (med begrænset internet, så man kan sjældent læse om de fimaer man gerne vil ansøge) for at sende ansøgninger og lede efter jobs.
Det tager super meget på min enegi og mit overskud, og jeg har super svært ved at komme op om morgen da jeg bliver mere og mere stresset og fustreret over, at jeg ikke kan finde noget arbejde.
Derudover er min ryg blevet rigtig grim ved mig igen, og jeg kan nærmest ikke foretage mig noget uden at det gør ondt og jeg må tage piller, som min mave overhovedet ikke har godt af.
Jeg har slet ikke lyst til at sove om aften, for jeg vil ikke vågne næste morgen og tage afsted til aktivering igen.

MEN MEN MEN!!!!
Selvom jeg er fustreret og ked af hvordan min arbejdssituation ser ud, så er jeg ikke kun plain negativ, og jeg forsøger så vidt muligt at være glad og tænke positive tanker.
Jeg er bl.a. begyndt at sy på noget cosplay igen - og det lyder måske helt vildt nørdet, men når jeg syr slapper jeg af og glemmer hverdagen, så det er lige pt min måde at flygte fra virkeligheden.
Jeg har de sidste mange uger været utrolig social i forhold til månederne op til J-popcon og julen, og jeg har fået set en masse dejlige mennesker, både dem man er van til, men også nye venner og bekendte.
Jeg er begyndt at spise  lidt sundere (denne her weekend tæller desuden ikke!!!! XD) og jeg har endelig fundet noget som jeg kan holde indebords til morgenmad. (Min mave er utrolig sart om morgen og nægter at indtage noget som helst!)
Jeg får rigtig mange fine kommentare på billeder jeg tager og min cosplays, nye så vel som gamle, og det hiver virkelig mit humør op!

Derud over snakker jeg en del med en pige på mit hold, som der snart skal til at giftes.
Hendes søster leder kronisk efter en kjole hun vil have på, men kan ikke finde en hun vil have da hun allerede har set drømmekjolen. (jeg er sikkert på det er en følelse alle piger kender).
Den kjole hun fandt blev brugt på en af værterne (tror jeg nok) til Helte Galla som der var på tv for ikke så længe siden.
Hun har nu spurgt mig om jeg ville have mod på at prøve at sy den for hende.
På trods af at jeg flere gange har understreget at jeg ikke at prøvet at sy en kjole før, og slet ikke i den forstand som hun skal bruge den til og jeg altså hverken er profesionel eller i nærheden af det, vil hun alligevel gerne have mig til det, og det motivere mig virkelig til at blive bedre til at sy!
(Jeg overvejer at søge ind som beklædningshåndværker, men jeg er stadigvæk i tvivl!)

Jeg er en smule nervøs over projeket, men også super spændt, og jeg glæder mig allerede til at komme i gang med at sy den. :D Jeg vil lægge alt min kærlighed i den kjole og gøre mit aller bedste for at få et flot resultat!!!

So yeah.. det er ca. det jeg har for denne gang.
Jeg beklager den nederen del af mit inlæg, det skulle bare lige ud. :)
Ha' det dejligt!

3 kommentarer:

 1. Det er aldrig sjovt at være i aktivering :) Det er min far også. Det kan bare være super frustrerende, så jeg håber snart, at du finder noget!
  Det lyder da mega fedt med beklædningshåndværker! Det er jeg sikker på, at du vil være rigtig god til :D Du har ihvertfald træning fra dine cosplays!

  SvarSlet
 2. Årh skat :( Jeg er ked af at høre at aktivering er så kedelig! Det er rigtig rigtig surt, men hvor er jeg glad for at Cosplay holder dit humør oppe! <3!!

  SvarSlet
 3. Buuh ked af den trælse hverdag, skriv hvis det er nødvendigt<3
  Og skriv endelig hvis du vil høre noget om beklædningshåndværker uddannelsen (;

  SvarSlet